Iedjee

Stadswandeling Zwolle

In de zomer van 2015 verschijnt van mijn hand een nieuwe Zwolse stadswandeling die Zwollenaren en bezoekers een snelle indruk van het rijke historische verleden van de Hanzestad geeft. Een enthousiaste wethouder René de Heer nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Ik heb de wandeling uitgegeven in samenwerking met winkeliersvereniging Citycentrum Zwolle. De 2,5 kilometer lange route loopt globaal om het oude centrum heen, door straten waar bezoekers niet gauw komen. Uiteraard worden onderweg wel bekende plekken aangedaan, zoals de Peperbus, Sassenpoort, Museum de Fundatie en de Broerenkerk.

Mijn idee achter de nieuwe stadswandeling is dat veel bezoekers, maar ook inwoners van Zwolle, graag een niet al te lange wandeling willen maken om daarna musea, horeca en/of winkels te bezoeken. De stadswandeling is te koop bij het Zwolse Balletjeshuis aan het Grote Kerkplein. Online bestellen kan bij mij ook. Per vijftig exemplaren kosten ze 25 euro exclusief btw. Stuur uw bestelling naar info@iedjee.nl.

Foto: Pedro Sluiter

< GA TERUG


iEdJee © 2020

Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl