Iedjee

Waarom iEdJee?

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in historie, natuur en actieve recreatie als (berg)wandelen en fietsen. En dat steek ik niet onder stoelen of banken. Ik vertel er graag over en heb er al veel over geschreven. Dat is de reden dat ik voor deze specialisaties heb gekozen; ik ben er enthousiast over. Dat maakt mijn werk leuk en levert ook de (hoge) kwaliteit op die ik mezelf opleg.

 

In mijn jarenlange ervaring als journalist valt mij bovendien op dat communicatie vaak een sluitpost lijkt te zijn. Organisaties en ondernemers zetten alles op alles om hun activiteiten, exposities en ondernemingen zo goed mogelijk te organiseren. Om dat alles goed te communiceren, lijkt nogal eens lastig. Daarin kan ik een belangrijke rol spelen. Ik weet hoe een bericht eruit moet zien, hoe en waar dat moet worden bezorgd en dat er een goed beeld bij moet zitten.

 

Naast de praktische uitwerking als het schrijven van teksten en het maken van foto’s, kan ik dus ook een belangrijke rol spelen in advisering. Denk daarbij aan vragen als: Hoe benader je de media? Hoe presenteer je je? Aan welke eisen moet een (pers)bericht of een artikel voldoen? Hoe heb je de meeste kans van slagen op free publicity? Hoe bouw je een goede relatie op met de pers?

iEdJee © 2020

Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl